De fem erotiske blueprint typer

Her kan du læse mere om, hvad der kendetegner de fem erotiske blueprint typer

Energetisk

Som energetisk er man følsom over for stemninger og energier. En person med et aktivt energetisk blueprint vil derfor som oftest have brug for at stemningen er god, og at de kan mærke forbindelsen til deres partner. De vil ofte tænde på forventningen til hvad der skal ske, intensiteten i kontakten, afstand og lette berøringer. Nogle energetiske er så følsomme, at de kan få helkrops-orgasmer uden fysisk berøring.

Sensuel

For den sensuelle er det sanserne der er i spil og som har særlig stor betydning i forbindelse med sex. Den sensuelle går typisk op i, at omgivelserne er smukke, at materialer føles behagelige, at der dufter godt. Den sensuelle elsker massage, at nusse, at have fysisk kontakt og putte sammen.

Seksuel

For den seksuelle er sex forholdsvis ligetil og ukompliceret. En nøgen krop eller blot tanken om sex kan være nok opvarming. Nøgenhed, kønsorganer, samleje og orgasme har stor betydning. Som primært seksuel kan der være en risiko for, at målet kommer til at fylde for meget, så selve processen bliver underordnet. Dette kan både være uheldigt i relation til en partner med et andet blueprint, men også begrænse den seksuelles muligheder for at lære seksualitetens mange facetter at kende.

Kinky

For den kinky er det det forbudte, som er frækt. Hvad der føles forbudt/tabubelagt for den enkelte kan være meget forskelligt. Derfor er det kinky blueprint ikke forbeholdt dem der tænder på f.eks. BDSM eller S/M. Den kinky type kan enten primært tænde på psykologisk kink eller fysisk kink, eventuelt også begge dele. Det kinky univers er omfattende og rummer store muligheder for udforskning. Mange med et kinky blueprint skammer sig over det og har måske mødt manglende forståelse fra en partner og kan således leve med deres lyster i hemmelighed.

Shapeshifteren

Shapeshifteren rummer alle de fire blueprints og har brug for dem alle for at blive seksuelt tilfredsstillet. Dette kan enten være på én gang eller skifte fra dag til dag. Shapeshifteren rummer et kæmpe seksuelt potientiale og er ofte fantastiske elskere. Shapeshifteren tilpasser sig let sin partneres blueprint og er derfor ofte i risiko for at opleve utilfredshed seksuelt, idet de mangler tilfredsstillelse i det eller de blueprints, som ikke er aktive hos partneren. Mange shapeshiftere kan opleve sig selv som krævende og besværlige, på grund af de mange seksuelle facetter de rummer, som alle ønsker at komme frem og blive tilfredsstillet.

>