Erotic Blueprints™

Erotic Blueprints™ beskriver vores personlighed på det seksuelle område. På dansk bruger jeg betegnelserne seksuelle/erotiske blueprints lidt på skift.

Der er fem seksuelle blueprints: Energetisk, sensuel, seksuel, kinky og shapeshifter. Ofte har vi et primært og et sekundært blueprint.

De er udviklet af den amerikanske sexolog Jaiya, som trods sin store viden om sex havde massive problemer med at få det til at fungere i sit parforhold. Hun besluttede sig for at finde en løsning, og det førte til udviklingen af de erotiske blueprints, som blev et gennembrud i hendes parforhold.

Ved at kende dit erotiske blueprint får du en bedre forståelse af dig selv og dine behov, får bedre mulighed for at kommunikere hvad du har brug for og dermed bedre mulighed for at føle dig seksuelt tilfredsstillet og øge intimiteten i dit forhold.

Min partner er anderledes end mig seksuelt

Vi vælger ofte en partner med et andet erotisk blueprint end os selv (modsætninger tiltrækker) og det kan føre til frustrationer, misforståelser og bebrejdelser, når tingene ikke længere fungerer så let, som i den indledende forelskelse. Når du kender dig eget og din partners blueprint, forstår du, at der ikke er noget galt med nogen af jer, men at i bare er forskellige og har forskellige behov og måder at tænde på. Når I forstår hinanden får I mulighed for at udvikle jer sammen, tage hensyn til hinanden, tilfredsstille hinanden og styrke intimiteten mellem jer.

Sex er et behov

Ifølge Jaiya er sex ikke bare et krydderi i hverdagen, det er et behov i mennesket, og når det er tilfredsstillet, vil vi mærke det i vores velvære generelt, både fysisk og psykisk.

Så hvis du kan mærke, at du trænger til et boost i dit seksuelle liv, der vil smitte af på hele dit liv, så dyk ned i de erotiske blueprint og se en ny verden åbne sig for dig.

Erotic Blueprint™ Breakthrough Quiz

Du kan tage en quiz online via Jaiyas hjemmeside The Blueprint Breakthrough, for at få en første idé om dit erotiske blueprint. For at få dit svar, skal du så indtaste din emailadresse. Du vil så blive tilknyttet Jaiyas nyhedsbrev. Du har dog som altid mulighed for at framelde dig dette igen. Hvis du følger dette link (affiliate link) kommer du direkte til Jaiyas quiz: Tryk her

>