Lær mere

Test

Er du blevet nysgerrig og har du lyst til at blive klogere på dit seksuelle blueprint? Så er der flere veje du kan gå. Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, så modtager du nyheder på dansk om hvad der rør sig i forhold til muligheder for fordybelse i de erotiske blueprint.

Og du kan tage en quiz online på Jaiyas hjemmeside ved at klikke her:

Tag quizzen her

Dette kræver også din emailadresse og du vil så blive tilmeldt Jaiyas nyhedsbreve. Som du selvfølgelig kan afmelde igen, hvis du ikke skulle ønske dem.

Erotic Blueprint Breakthrough™ Course

Vil du gå skridtet videre og gå mere i dybden med at afdække dit blueprint og udvikle din seksualitet kan du tilmelde dig kurset Erotic Blueprint Breakthrough Course. Kurset består af otte moduler og er spækket med viden og praktiske øvelser. Kurset giver et fantastisk fundament for at udvikle og forbedre dit sexliv, uanset om du er alene eller med en partner.

Som en del af kurset får du adgang til Erotic Freedom Club, en gruppe med andre der tager eller har taget kurset, og som deler ud af deres erfaringer. Energien i denne gruppe er helt fantastisk og giver dig mulighed for at få yderligere inspiration og feedback på din egen proces, hvis du ønsker det. Der er også månedlige fælles coachingcalls og en masse tips og tricks i gruppen. Altsammen dog på engelsk.

Hvis du vælger at købe kurset via mig (affiliate link) så får du en bonus oveni, som vil være forskellig fra gang til gang. Kontakt mig endelig for at høre mere om denne mulighed.

Personligt Erotic Blueprint Breakthrough forløb

Du har også mulighed for at tage Erotic Blueprint Breakthrough Course ved at købe et personligt forløb hos undertegnede. Dette er den ultimativt mest udbytterige måde at gennemgå kurset på.

Et personligt Erotic Blueprint forløb giver dig adgang til det otte modulers Erotic Blueprint Breakthrough Course, som kan ses i det tempo der passer dig/jer. I forbindelse med hvert modul kobles en session (som udgangspunkt online), så vi sammen kan se på de områder der volder dig/jer særlige udfordringer og vi sammen kan holde jer fast i at få mest muligt udbytte af kurset og skræddersy programmet til jer. Som en bonus vil du også få adgang til Erotic Freedom Club (se beskrivelsen af Erotic Blueprint Breakthrough Course ovenfor).

Så hvis du virkelig vil gøre noget ekstraordinært for dig selv eller dit parforhold og jeres seksuelle samliv, så er det et Erotic Blueprint forløb du skal investere i.

Jeg tilbyder et begrænset antal afkortede Erotic Blueprint forløb for folk, som enten mener de kan klare sig med mindre støtte eller ikke har mulighed for den fulde investering. Disse forløb består af kurset samt tre tilknyttede sessioner (en i starten, en undervejs, og en ved afslutningen).

Er du interesseret i at høre mere om et Erotic Blueprint forløb, så kontakt mig for en uforpligtende samtale. Jeg starter ikke forløb op uden en indledende afklaring, da jeg så vidt muligt vil sikre mig, at et sådant forløb er det rette for dig/jer.

>