Lær mere

Test

Er du blevet nysgerrig og har du lyst til at teste dig selv og blive klogere på dit seksuelle blueprint? Så har du to muligheder. Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev, så modtager du nyheder på dansk om hvad der rør sig i forhold til muligheder for fordybelse i de erotiske blueprint.

Og du kan tage en quiz online på Jaiyas hjemmeside ved at klikke her:

http://BlueprintBreakthrough.ontralink.com/t?orid=78489&opid=4

Dette kræver også din emailadresse og du vil så blive tilmeldt Jaiyas nyhedsbreve. Som du selvfølgelig kan afmelde igen, hvis du ikke skulle ønske dem.

Erotic Blueprint Breakthrough™ Course

To gange om året (som regel sidst på efteråret og i starten af foråret) udbyder Jaiya et 8 ugers online kursus. Kurset består af otte moduler, hvoraf de fleste er optaget på forhånd, men et par stykker er “live”, så du har mulighed for at være med og stille spørgsmål direkte. I kurset lærer du en masse om at afdække dit (og din partners) seksuelle blueprint, hvordan du fodrer det, hvordan du taler det, healer det og udvider det. Og hvordan du arbejder på at udvikle og forbedre dit sexliv, uanset om du er alene eller med en partner.

Som en del af kurset får du adgang til Erotic Freedom Club, en facebook gruppe med andre der tager eller har taget kurset, og som deler ud af deres erfaringer. Energien i denne gruppe er helt fantastisk og giver dig mulighed for at få yderligere inspiration og feedback på din egen proces hvis du ønsker det.

Hvis du vælger at købe kurset via mig (affiliate link i forbindelse med lanceringen af kurserne – hold øje med min facebook side eller mit nyhedsbrev), så får du en bonus oveni, som vil være forskellig fra gang til gang.

Coachingforløb

Du har også mulighed for at tage Erotic Blueprint Breakthrough Course uden for de to officielle årlige lanceringer ved at købe et coachingforløb. Dette er den ultimativt mest udbytterige måde at gennemgå kurset på.

Et Erotic Blueprint Coachingforløb giver dig adgang til det otte modulers Erotic Blueprint Breakthrough Course, som kan ses i det tempo der passer dig/jer. Alle moduler er optagelser (dvs. der er ikke livesessioner, som under den officielle launch). I forbindelse med hvert modul kobles en coachingsession, så vi sammen kan se på de områder der volder dig/jer særlige udfordringer og vi sammen kan holde jer fast i at få mest muligt udbytte af kurset og skræddersy programmet til jer. Som en bonus vil du også få adgang til Erotic Freedom Club i to måneder (se beskrivelsen af Erotic Blueprint Breakthrough Course ovenfor).

Så hvis du virkelig vil gøre noget ekstraordinært for dit parforhold og jeres seksuelle samliv, så er det et coachingforløb du skal investere i.

Jeg tilbyder et begrænset antal afkortede Erotic Blueprint Coachingforløb for folk, som enten mener de kan klare sig med mindre støtte eller ikke har mulighed for den fulde investering. Disse forløb består af kurset samt tre tilknytte coachingsessioner (en i starten, en undervejs, og en ved afslutningen).

>