Handelsbetingelser

Handelsbetingelser, praktisk info og afbudsregler

Kropspsykolog
Lene El Ouazzani Koefoed
C.T. Barfoeds Vej 3, 4. th.
2000 Frederiksberg
TLF: +45 42456366
CVR: 30454367

Betaling
Kropspsykolog modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa og Mastercard.
Ved fysisk fremmøde modtages også kontant betaling, såfremt der ikke er betalt online inden sessionen. Kontant betaling sker i så fald umiddelbart efter endt session. Ved onlinesessioner skal beløbet være registreret betalt inden sessionens afholdelse.
Nye sessioner kan først afholdes, når tidligere sessioner er betalt.

Ved onlinebetaling for sessioner, bliver beløbet trukket fra din konto, den dag hvor bookingen finder sted.
Ved betaling af forløb og klippekort vil beløbet blive trukket når fortrydelsesretten er udløbet (efter fjorten dage), eller når klippekortet tages i brug eller et onlineforløb opstartes, hvis dette sker før de fjorten dage er gået.

Ratebetaling:
Ratebetaling er bindende. Melder du fra et forløb, skal du betale de resterende ratebetalinger, du endnu ikke har afviklet ved afmelding.
Ved ratebetaling foretaget med Visa, Visadankort eller MasterCard trækkes raterne automatisk med de ved købet angivne intervaller.
Det er dit eget ansvar at sikre, at dine betalingsoplysninger er opdaterede.

Alle beløb på hjemmesiden er eksklusiv moms. Psykologisk behandling er ikke momsbelagt.

Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Kroner (DKK)

Kropspsykolog benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Afbud
Bliver du forhindret i at møde op til din aftalte tid, så husk at melde afbud i så god tid som muligt og senest dagen før kl. 15.00
Ved udeblivelse eller for sen aflysning forbeholdes retten til at betale fuldt honorar for den aftalte tid.

Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på forløb og klippekort købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den fjorten dages periode starter den dag hvor produktet er købt.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail lkoefoed@gmail.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.


>